Vanredni prevoz

KJKP GRAS je gradsko preduzeće koje se bavi organizacijom javnog prevoza na području Grada Sarajeva. Kao javno preduzeće, GRAS je zadužen za pružanje usluga prevoza putnika u gradu, ali i za organizovanje vanrednih linija u slučajevima kada je to potrebno.

Vanredni prevoz se organizuje u slučajevima kada su redovne linije pretrpane ili kada se dogode nepredviđeni događaji kao što su saobraćajne gužve, nevrijeme ili održavanje infrastrukture na nekim dijelovima grada. U takvim situacijama, GRAS se trudi da pruži što bolju uslugu prevoza kako bi putnici stigli na željenu destinaciju.

Organizacija vanrednog prevoza podrazumijeva raspoređivanje autobusa na novim linijama ili promjenu trase postojećih linija kako bi se omogućilo efikasnije kretanje putnika. GRAS ima poseban tim zadužen za organizaciju vanrednih linija, koji radi u skladu sa zahtjevima nadležnih organa i u dogovoru sa vozačima i drugim zaposlenima u preduzeću.

Uz organizaciju vanrednog prevoza, GRAS se trudi da poboljša kvalitet usluge u redovnom prevozu putem redovnog održavanja vozila, obuke vozača i drugih zaposlenih, te prilagođavanja ruta i vremena polazaka u skladu sa potrebama putnika.

U zaključku, KJKP GRAS je odgovorno preduzeće koje se trudi da pruži što bolju uslugu prevoza putnika u gradu Sarajevu, kako kroz redovni prevoz tako i kroz organizaciju vanrednih linija u slučajevima kada je to potrebno.

Kontaktirajte nas

REKLAMA

Reklamni Prostor

Iznajmite reklamni prostor u ili na našim vozilima i osigurajte sebi jedan od najefikasnijih načina promocije.