Priznanje "Humani podvig" dodijeljeno vozaču GRAS-a Edinu Bećireviću

U okviru dodjele godišnjih priznanja pojedinicima i organizacijama koji su solidarnošću, humanošću i pružanjem pomoći doprinijeli društvenoj zajednici, Crveni križ Federacije BiH jučer je našem kolegi Edinu Bećireviću dodijelio priznanje „Humani podvig“.

Podsjećanja radi, vozač autobusa Edin Bećirević je u martu ove godine vozeći na liniji Rajlovac – Željeznička stanica ugledao majku koja je u naručju držala bolesno dijete, te je  prevezao do Hitne pomoći i pozvao ljekare da bolesnom dijetetu pruže pomoć.

Do sada su uposlenici GRAS-a u mogim situacijama pokazali humanost na djelu, na što smo veoma ponosni. Posebno nas raduje priznanje Crvenog križa FBiH dodjeljeno našem kolegi Bećireviću. U povodu dodjele ovog priznanja, a u ime kolektiva preduzeća GRAS, kolegi Bećireviću se zahvaljujemo i upućujemo iskrene čestitke.

 

 

 

 

Tekst i foto: Služba za odnose sa javnošću 

 

O preduzeću

KJKP GRAS Sarajevo (Kantonalno Javno Komunalno Preduzeće "Gradski saobraćaj" d.o.o. Sarajevo) je komunalno preduzeće sa sjedištem u Sarajevu. Javni promet se obavlja u vidu tramvajskog, autobuskog, trolejbuskog i minibuskog saobraćaja u Sarajevu i njegovoj okolini. Osim toga, KJKP GRAS održava i kosi lift u naselju Ciglane.

©2019 KJKP "Gradski saobraćaj" d.o.o. Sarajevo

Search